Välkommen till Be Kind.
_3030499.jpg

Om

Be Kind utvecklar varumärken från insidan

Om Be Kind

Att utveckla och driva varumärken är komplext och det gäller att jobba långsiktigt och ha hela organisationen med sig. Den som träffar varumärket måste få samma känsla oavsett var mötet sker. I personalens bemötande. Hur produkten eller tjänsten upplevs. I kommunikationen. På mässan eller i återförsäljarens lokaler.  

Eftersom det handlar om mer än bara en snygg yta är Be Kind inte en traditionell varumärkesbyrå. Vi går istället in i kundens organisation för att skapa långvarig förändring vid till exempel förvärv och namnbyten. Det handlar mer om att kavla upp ärmarna och jobba hårt och långsiktigt än att skapa strategidokument. Intern förankring och kompetensutveckling är några av nycklarna och vi jobbar utifrån en tydlig plan med mätbara mål och till en fast ersättning. 

Be Kind startade 2004 och namnet speglar insikten att det bästa sättet att bygga starka varumärken är att uppföra sig. Den tanken är ännu mer aktuell nu och därför är det fortfarande ledstjärnan i arbetet med kundernas varumärken. Sedan starten har Be Kind hjälpt drygt 200 företag från alla tänkbara branscher att ta kontroll över sina varumärken. 

Be Kind gick på sparlåga 2014-2017 när Magnus Lundin var anställd som Brand and Marketing Manager på Autoadapt. Jobbet gick ut på att lansera och driva varumärkena Autoadapt och Unwin globalt på 65 marknader. Autoadapt ägs bland annat av amerikanska BraunAbility som i sin tur ägs av Investor. I arbetet ingick att samarbeta intimt med ägarbolag, dotterbolag och återförsäljare. Jobbet gav värdefulla erfarenheter om hur man arbetar globalt med varumärken i tillverkningsindustrin.  

 

Hör av dig!

☎ KONTAKT

hej@bekind.se
+46 730 45 42 42

 
PA230305-Redigera-2.jpg

Varumärkesutvecklare

Magnus Lundin

Magnus har över 20 års erfarenhet av arbete med varumärken och kommunikation, både som konsult och från företag inom en mängd branscher. Magnus har alltid jobbat nära affären och med alla kommunikationsdiscpliner. Utöver det har han bidragit som krönikör och föreläsare. Två gånger per år är Magnus gästföreläsare på Handelshögskolan i Göteborg.